Kansantanssiryhmä
Sorokoska
Sorokoska logo

 
 

Instagram


 
 
Sorokoska- Jäljittelemätön jo kolme vuosikymmentä!

2020 on Sorokoskan juhlavuosi, jonka kunniaksi haluamme tarjota meille niin ominaista tyyliä, tunnetta ja läsnäoloa mahdollisimman monessa muodossa.

Kansantanssiryhmä Sorokoska on toiminut aktiivisesti ja näkyvästi 1990-luvulta lähtien, josta jo yli 15 vuotta ammattilaisjohtoisesti. Vuosia jatkunut yhteistyö taiteen alan ammattilaisten kanssa on johtanut persoonalliseen tapaan yhdistää tanssia, musiikkia ja teatteria. Sorokoska tunnetaan tasokkaasta ja ennakkoluulottomasta tavasta tehdä uusia teoksia, mikä näkyy ohjelmiston monipuolisuutena.

Esityksille tunnusomaista on ilmaisun syvyys, taitava musisointi ja uuden kansantanssin liikemateriaali, unohtamatta kuitenkaan suomalaisen kansantanssin perinteitä. Ryhmä on ollut monessa suhteessa uranuurtaja ja usein aikaansa edellä, esimerkiksi yhdistäessään tanssin ja teatteri-ilmaisun sekä hämärtäessään tanssijuuden ja muusikkouden rajoja.

Itsensä ja yleisönsä jatkuva haastaminen mahdollistaa Sorokoskan vuosi vuodelta yhä tasokkaamman ja kokonaisvaltaisemman tekemisen, jonka takia villin kolmekymppisen sydän sykkii vahvempana kuin koskaan! Ryhmän vaikuttavuuden ja merkityksen viiteryhmilleen voi kiteyttää erään tanssijan sanoihin: Tanssija/muusikko voi lähteä Sorokoskasta, mutta Sorokoska ei lähde meistä.

Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta tai seuraa meitä Instagramissa.Uutiset