Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Sorokoska Valossa!
Uutinen jätetty: 16.4.2010 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Aamulehti teki ison jutun meistä perjantailiiteeseensä Valoon 16.4. Kannattaa lukea! Näköisversion voi ostaa ja lukea netissä Aamulehden sivuilla.

www.aamulehti.fi/verkkolehti/


Sorokoskan uusi yleisilme
Uutinen jätetty: 01.4.2010 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Sorokoskan juhlavuoden kunniaksi yhdistykselle on laadittu viimeisen vuoden aikana uusi yleisilme ja sen myötä myös uusi Internet-sivusto. Uudistuksen yhteydessä Sorokoskan vanha logo uusittiin ja värimaailma muutettiin yleiseen teemaan sopivaksi. Visuaalisesta uudistuksesta ovat pääasiassa vastanneet yhdistyksen jäsenet ja ryhmän omat tanssijat Maija Lintuniemi sekä Risto Tulenheimo.