Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Kesän festivaalikeikat
Uutinen jätetty: 31.5.2010 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Kesän festivaalikeikat

Sorokoskan juhlavuosi jatkuu! Olemme valmistaneet kevään mittaan kaksi uutta teosta, joista pääsette nauttimaan kesän festivaaleilla. Esiinnymme Pispalan Sottiisissa lauantaina Hällässä klo. 18.00 alkavassa konsertissa, jossa kantaesitämme Jouni Prittisen koreografian Sampo.

Kaustisen kansamusiikkifestivaalissa esiinnymme kahteen otteeseen. Torstaina 15.7. areenalla klo. 19.00 alkavassa konsertissa esitämme teokset Kannattaa ehkä yrittää tai ei ehkä kannata sekä Sampo. Lauantaina 17.7. pääjuhlassa on kantaesitys Antti Kairakarin teoksesta Perunankukka.