Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Keikka Koukkuniemessä 24.6.2010
Uutinen jätetty: 21.6.2010 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Esiinnymme tänäkin vuonna Koukkuniemen vanhainkodin juhannusjuhlassa 24.6. Tilaisuus on vanhainkodin pihamaalla ja alkaa klo. 13.00. Tarjolla on perinteistä suomalaista kansantanssia ja -musiikkia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!


Sampo hurmasi Pispalan Sottiisissa
Uutinen jätetty: 04.6.2010 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Sorokoska esitti ensimmäisen kerran Pispalan Sottiisissa 12.6. lauantaina Jouni Prittisen teoksen Sampo. Loppuunmyyty katsomo ulvoi esityksen jälkeen suosiotaan ja selkään taputtelijoita riitti konsertin jälkeen. Erityisesti saimme kehuja teoksen visuaalisesta ilmeestä ja taitavasta tanssimisesta sekä musiikista.

Seuraavan kerran Sammon voi nähdä Kaustisen kansanmusiikkifestivaalissa torstaina 15.7. areenalla klo. 19.00 alkavassa konsertissa. Tervetuloa!

www.kaustinen.net/ohjelma/to1507