Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Sorokoska Kaustisella
Uutinen jätetty: 19.7.2010 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Kävimme jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen Kaustisen kansanmusiikkifestivaalissa esiintymässä. Keikkaa oli kolmena päivänä torstaista lauantaihin. Isoin ponnistus oli heti torstaina, kun esitimme omassa konsetissamme teokset Kannattaa ehkä yrittää tai ei ehkä kannata ja Sampo Valio Areenalla.

Perjantaina vedimme aamulla tanssitupaa ja iltapäivällä puolen tunnin esityksen Juhlapihalla. Lauantaina oli vuorossa pääjuhlassa kantaesitys Antti Kairakarin teoksesta Perunankukka.

Kaikki keikat menivät mainiosti ja saimme paljon positiivista palautetta. Paikallinen lehti, Keskipohjanmaa, teki meistä kaksikin juttua viikon mittaan.

www.kp24.fi/uutiset/126523/Sorokoska-ei-petä