Kansantanssiryhmä
Sorokoska
Uusimmat



Arkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.



Uutiset

Sorokoska ja Tampere tanssii 20.11.2011
Uutinen jätetty: 16.11.2011 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Sorokoska ja Tampere tanssii 20.11.2011

Tamperelaisten kansantanssiryhmien ja Tampereen kaupungin kulttuuritoimen perinteinen Tampere Tanssii -konsertti järjestetään tänä vuonna Tullikamarin Pakkahuoneella sunnuntaina 20.11. klo 16:00 alkaen. Konserttiin on vapaa pääsy.

Sorokoska tuo konserttiin Antti Kairakarin koreografian Sappu Kivennavasta, joka sai ensi-iltansa lokakuun alussa samalla lavalla Tanssimanian yhteydessä. Teoksen musiikit ovat Matti Pitkäsen käsialaa.

Pakkahuoneen lavalle nousevat myös Tampereen Nuorisoseuran Ukukunaks, Rytäkät ja Vinkkarit, Ahjolan Tiistai-ryhmä, Työväenopiston Tanhuajat sekä Riemukkaat.

Tervetuloa nauttimaan, tanhu tarjoaa!