Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Uutta ja kaunista Sorokoskalta
Uutinen jätetty: 06.6.2012 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta ja kaunista Sorokoskalta

Sorokoska on työstänyt kevään ajan uutta produktiota tanssinopettaja Anna Ojan johdolla. Annan piti alun perin suorittaa Sorokoskassa vain työharjoittelunsa, mutta päätimme olla luopumatta toimivasta opettajasta ja palkkasimme hänet tekemään kokonaisen teoksen. Liikelähtöinen koreografia leikittelee kansantanssin liikekielellä haastaen tanssijatkin kokeilemaan omia ulottuvuuksiaan.

Kaunis ja tanssillinen Pyörre-teos saa ensi-iltansa Tanssipidoissa Tampere Areenalla perjantaina 15.6. klo 19. Lippuja konserttiin saa Lippupalvelusta (sis. myös Areenan muut konsertit perjantaina). Myös Pitopassilla pääsee paikan päälle.