Kansantanssiryhmä
Sorokoska
UusimmatArkisto

Tervetuloa!

Sorokoska on tamperelainen kansantanssi- ja musiikkiryhmä, joka yhdistää persoonallisella tavalla tanssia, musiikkia ja teatteria valmistaen korkeatasoisia tanssiteoksia. Edistämme tavoitteitamme ryhmän ja kansantanssin tunnetuksi tekemisessä valmistamalla uusia ohjelmakokonaisuuksia sekä esittämällä niitä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Saadaksesi tietoa Sorokoskan toiminnasta, seuraa Internet-sivujemme tiedotusta, liity Sorokoskan sähköpostilistalle tai käy tykkäämässä ryhmän Facebook-sivusta.Uutiset

Sorokoskan avoimet harjoitukset 27.1.-28.1.2018
Uutinen jätetty: 25.1.2018 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Sorokoskan avoimet harjoitukset 27.1.-28.1.2018

Tervetuloa tutustumaan Sorokoskaan avoimien harjoitusten merkeissä Tapiola-Uudenkylän Työväentalolla lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina 10-14, olitpa sitten tanssija, soittaja, laulaja tai muuten vaan kiinnostunut! Osoite on Karhunkatu 71, 33530 Tampere.

Ota mukaan iloista mieltä, mukavat tanssi/soittovaatteet ja -välineet sekä evästä.

Terveisin,

Sorokoska


SOROKOSKA REKRYÄÄ!
Uutinen jätetty: 10.1.2018 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa SOROKOSKA REKRYÄÄ!

Me haluttais sut joukkoon. Soittamaan ihan vaikka, jos siltä tuntuu. Tai tanssimaan, kun kumminkin tanhujoukkue ollaan, vaikka ei sen tartte niin aina tanhuakaan olla. Muultaki pohjalta on ihan hyvä ponnistaa. Nii, ja laulamaankin pääsee jos se tuntuu omalta jutulta. Tai lausuminen olis kanssa kiva, tai jonglöörausta tai akrobatiaa vois olla kans hyvä jonkun osata. Näyttelemään vois kans päästä. Oikeestaan mikä vaan semmonen juttu jonka ny näyttämölle vaan voi viedä on hyvä. Eikä tartte ihan välttämättä olla ees semmonen, jonka ny ekana aattelis näyttämölle sopivan. Kun kaikista tärkeintä olis että innostut ja oot valmis meitä katteleen ja meidän kanssa juttuja tekeen. Kun se on meistä sitä hienointa, että keksitään ja tehdään erimoisten ja erinomasten ammattilaisten ja välillä muidenkin kanssa ihan kaikkee. Ja meistä olis hianoo jos sääkin tulisit.

Tuu kattoon reeneihin, jos vaikka viihtysit! Aika monet on tykänny, jopa joku koreografiki on saatu uudestaan meidän kanssa hommiin, vaikkei ny kehua sopis. Mutta kyllä meitin kanssa pääsee kehittään kaikenlaista ja itteensä kanssa.

Reenataan ny ensteks vaikka Tampereella 27.-28.1.

Nykäse hihasta , tai pa viestiä sorokoska@sorokoska.fi

P.S. Ei haittaa jos tuut vaikka kauempaaki, majotus järjestyy kyllä.

Tanhuterveisin,
Sorokoska


Sorokoska Folklandialla 2018
Uutinen jätetty: 10.1.2018 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Sorokoska Folklandialla 2018

Niin joo, ja Folklandiasta muuten puheen ollen, meitä voi tulla kattoon ihan lavallakin, meinaan perjantaina Ocean Clubilla, heti Folklandia Gaalan perään alkavassa Vauhdin Hurmaa Tanssiareenalla-konsertissa. Ajateltiin esitellä pikku pala uudesta Neulansilmä-teoksesta, jota Martikaisen Elias ja Miettisen Tase on meitin kanssa hikoilleet kasaan.
Tu tsekkaan 19.45 Ocean Clubille! Samalla sopii nykästä hihasta ja kysellä jos haluat tulla kans kokeileen!