Kansantanssiryhmä
Sorokoska
Sorokoska logo

Uusimmat


Oravanpyörä -teoksen ensi-ilta Tampere tanssii -konsertissa 21.11.
Uutinen jätetty: 09.11.2021 | Kirjoittaja: | Jätä kommentti >

Pitkästä aikaa toimme näyttämölle uuden teoksen! Esitimme 21.11. Tampere tanssii -konsertissa Elssa Antikaisen koreografian ja Lauri Kotamäen sävellyksiin perustuvan Oravanpyörän.

Termiä oravanpyörä (ruots. ekorrhjul, engl. treadwheel, treadmill tai rat race, saks. Tretmühle) käytetään usein vertauskuvana loputtomalle ja turhalta tuntuvalle toiminnalle. Erityisesti sitä käytetään kritisoitaessa stressaavia töitä. (Wikipedia).

Oravanpyörä pyörittää Sorokoskan maailmaan, joka on meille kaikille joissain määrin tuttua. Miten Oravanpyörästä pääsee pois? Vai tuoko se meille joissain määrin jotain turvaa? Sitä pohditaan tässä teoksessa yhdessä ja erikseen.

Keikka meni hienosti, joten tästä on hyvä jatkaa! 👍

Kuva: Tero Toikkanen


Jätä kommentti