Kansantanssiryhmä
Sorokoska

Uusimmat


Sorokoska ja Tampere tanssii 20.11.2011
Uutinen jätetty: 16.11.2011 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Sorokoska ja Tampere tanssii 20.11.2011

Tamperelaisten kansantanssiryhmien ja Tampereen kaupungin kulttuuritoimen perinteinen Tampere Tanssii -konsertti järjestetään tänä vuonna Tullikamarin Pakkahuoneella sunnuntaina 20.11. klo 16:00 alkaen. Konserttiin on vapaa pääsy.

Sorokoska tuo konserttiin Antti Kairakarin koreografian Sappu Kivennavasta, joka sai ensi-iltansa lokakuun alussa samalla lavalla Tanssimanian yhteydessä. Teoksen musiikit ovat Matti Pitkäsen käsialaa.

Pakkahuoneen lavalle nousevat myös Tampereen Nuorisoseuran Ukukunaks, Rytäkät ja Vinkkarit, Ahjolan Tiistai-ryhmä, Työväenopiston Tanhuajat sekä Riemukkaat.

Tervetuloa nauttimaan, tanhu tarjoaa!