Kansantanssiryhmä
Sorokoska

Uusimmat


Uutta ja kaunista Sorokoskalta
Uutinen jätetty: 06.6.2012 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta ja kaunista Sorokoskalta

Sorokoska on työstänyt kevään ajan uutta produktiota tanssinopettaja Anna Ojan johdolla. Annan piti alun perin suorittaa Sorokoskassa vain työharjoittelunsa, mutta päätimme olla luopumatta toimivasta opettajasta ja palkkasimme hänet tekemään kokonaisen teoksen. Liikelähtöinen koreografia leikittelee kansantanssin liikekielellä haastaen tanssijatkin kokeilemaan omia ulottuvuuksiaan.

Kaunis ja tanssillinen Pyörre-teos saa ensi-iltansa Tanssipidoissa Tampere Areenalla perjantaina 15.6. klo 19. Lippuja konserttiin saa Lippupalvelusta (sis. myös Areenan muut konsertit perjantaina). Myös Pitopassilla pääsee paikan päälle.