Kansantanssiryhmä
Sorokoska

Uusimmat


SOROKOSKA REKRYÄÄ!
Uutinen jätetty: 10.1.2018 | Kirjoittaja: | Kommentit pois päältä artikkelissa SOROKOSKA REKRYÄÄ!

Me haluttais sut joukkoon. Soittamaan ihan vaikka, jos siltä tuntuu. Tai tanssimaan, kun kumminkin tanhujoukkue ollaan, vaikka ei sen tartte niin aina tanhuakaan olla. Muultaki pohjalta on ihan hyvä ponnistaa. Nii, ja laulamaankin pääsee jos se tuntuu omalta jutulta. Tai lausuminen olis kanssa kiva, tai jonglöörausta tai akrobatiaa vois olla kans hyvä jonkun osata. Näyttelemään vois kans päästä. Oikeestaan mikä vaan semmonen juttu jonka ny näyttämölle vaan voi viedä on hyvä. Eikä tartte ihan välttämättä olla ees semmonen, jonka ny ekana aattelis näyttämölle sopivan. Kun kaikista tärkeintä olis että innostut ja oot valmis meitä katteleen ja meidän kanssa juttuja tekeen. Kun se on meistä sitä hienointa, että keksitään ja tehdään erimoisten ja erinomasten ammattilaisten ja välillä muidenkin kanssa ihan kaikkee. Ja meistä olis hianoo jos sääkin tulisit.

Tuu kattoon reeneihin, jos vaikka viihtysit! Aika monet on tykänny, jopa joku koreografiki on saatu uudestaan meidän kanssa hommiin, vaikkei ny kehua sopis. Mutta kyllä meitin kanssa pääsee kehittään kaikenlaista ja itteensä kanssa.

Reenataan ny ensteks vaikka Tampereella 27.-28.1.

Nykäse hihasta , tai pa viestiä sorokoska@sorokoska.fi

P.S. Ei haittaa jos tuut vaikka kauempaaki, majotus järjestyy kyllä.

Tanhuterveisin,
Sorokoska