Kansantanssiryhmä
Sorokoska
Sorokoska logo
Tapahtumat

Sorokoska tunnetaan lähes vuosittaisista kansantanssikonserteista, joissa on esitetty viime aikoina valmistuneet kansantanssiteokset. Konsertit ovat ryhmän harrastajille ja alan seuraajille tärkeitä tapahtumia, joissa irtaannutaan normaalista arjesta ja nautitaan laadukkaista esityksistä. Konserteilla pyritetään myös rikastuttamaan alueen kulttuuritarjontaa ja edistämään kansantanssin tunnettuutta.

Sorokoska on vuosien varrella järjestänyt omien konserttiensa lisäksi erilaisia tapahtumia kuten kansantanssi- ja -musiikki-iltamia. Nämä niin sanotut ”klubit” ovat olleet menestyksekkäitä tapahtumia, joissa tavalliset kansantanssista ja -musiikista kiinnostuneet ihmiset ovat päässeet osallistumaan läheisesti toimintaan. Klubien yhteydessä on usein kuultu sen hetken kirkkaimpien kansanmusiikkitähtien musisointia, nähty vierailevia tanssijoita ja palkittu ansioituneita sorokoskalaisia.

Sorokoska esiintyy vuoden aikana myös muissa tapahtumissa, kuten eri festivaaleilla, yksityistapahtumissa ja edustustilaisuuksissa.