Kansantanssiryhmä
Sorokoska
Jäseneksi

Sorokoska ry:n varsinaisia jäseniä ovat tanssiryhmän jäsenet, muusikot ja ohjaajat. Varsinaiseksi jäseneksi ja tanssi- tai musiikkiryhmään voi päästä ottamalla yhteyttä ryhmän taiteelliseen johtajaan (ks. yhteystiedot). Ryhmä etsii aina tasokkaita tanssijoita ja muusikoita, joilla on jo alan perustaidot hallinnassa!

Yhdistyksen taustalla toimii myös runsas kannatusjäsenten joukko, joka tukee yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenyys tarjoaa muun muassa taloudellisia ja sosiaalisia etuja sekä ennen kaikkea eturivin paikan suomalaisen huippukansantanssin ja -musiikin seuraamiseen. Jäsenyydestä ei aiheudu minkäänlaisia velvoitteita.

Kannatusjäseneksi (2017) pääsee ottamalla yhteyttä yhdistyksen hallituksen sihteeriin tai muuhun yhdistyksen jäseneen ja maksamalla 10 €:n jäsenmaksu Sorokoska ry:n pankkitilille, joka on FI48 5228 0320 0496 82. Kirjoita viestikenttään Jäsenmaksu 2017 ja oma nimesi. Kannatusjäsenhinnat ovat 10 euroa/yksityishenkilö ja min. 100 euroa/yhteisö. Jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan.

Pysyvät jäsenedut:
– liput Sorokoskan konsertteihin puoleen hintaan
– pääsy Sorokoskan yleiselle postituslistalle
– lisäksi mahdollisia muita etuja, joita voi vuoden aikana ilmetä